Η Τρικαλινή ζύμη είναι μια νέα, σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χρήστος Πατουλιώτης έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία των εργαζομένων στο όμορφο περιβάλλον της ταβέρνας Θράκα.
Η Τρικαλινή Ζύμη εδρεύει σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., στο 6ο χλμ Τρικάλων-Πύλης στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που καταλαμβάνουν έκταση 400 τ.μ. Ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται την παραγωγή προϊόντων, που υπακούσουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.
Οι άνθρωποι της Τρικαλινής Ζύμης συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι δημιουργούν άριστα ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έτσι απάντηση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον ακολουθώντας υποδειγματικές συνθήκες υγιεινής. Η ιδιαιτερότητα της Τρικαλινής Ζύμης έγκειται στο χειροποίητο φύλλο, εφόσον το άνοιγμα της ζύμης γίνεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη, που εξασφαλίζει μοναδική και τραγανή γεύση.
Πηγή:www.trikalaidees.gr