Follow Us

Καλώς ήρθατε στο megaloxori.blogspot.gr, εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς! Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε οτι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί. Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! Επικοινωνία Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε. Email :megaloxori1@yahoo.gr (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας για την διοίκηση και το προσωπικό της Τρικαλινής ζύμης του Μεγαλοχωρίτη Χρήστου Πατουλιώτη.




Η Τρικαλινή ζύμη είναι μια νέα, σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χρήστος Πατουλιώτης έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία των εργαζομένων στο όμορφο περιβάλλον της ταβέρνας Θράκα.


Η Τρικαλινή Ζύμη εδρεύει σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., στο 6ο χλμ Τρικάλων-Πύλης στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που καταλαμβάνουν έκταση 400 τ.μ. Ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται την παραγωγή προϊόντων, που υπακούσουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.


Οι άνθρωποι της Τρικαλινής Ζύμης συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι δημιουργούν άριστα ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έτσι απάντηση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον ακολουθώντας υποδειγματικές συνθήκες υγιεινής. Η ιδιαιτερότητα της Τρικαλινής Ζύμης έγκειται στο χειροποίητο φύλλο, εφόσον το άνοιγμα της ζύμης γίνεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη, που εξασφαλίζει μοναδική και τραγανή γεύση.







Πηγή:www.trikalaidees.gr

Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το megaloxori.blogspot.gr;
Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του Blog μας -
στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς,
και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό
και τα στοιχεία σου.
Επικοινωνία με το megaloxori.blogspot.gr:

e-mail:
megaloxori1@yahoo.gr

ή στείλε sms στο:
https://www.facebook.com/megaloxori