Follow Us

Καλώς ήρθατε στο megaloxori.blogspot.gr, εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς! Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε οτι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί. Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! Επικοινωνία Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε. Email :megaloxori1@yahoo.gr (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Πολύτιμα εφόδια έδωσε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης σε Ιεροψάλτες

 

 

 

Μετά την προγραμματική συμφωνία που είχαν υπογράψει κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ Χρυσοστόμου, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων μαζί με το Ίδρυμα Ποιμαντικής  Επιμόρφωσης  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την πραγματοποίηση του προγράμματος  με τίτλο: «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ», στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2024, διάρκειας 56 ωρών.
 
Οι εκπαιδευόμενοι Ιεροψάλτες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης έλαβαν από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αλέξιο Κανινα και τον Διευθυντη του Ι.Π.Ε  π. Θεολόγο Αλεξανδρακη το Σάββατο 20/01/2024 τις Βεβαίωσεις Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης» του δημόσιου τομέα.
 
Στο  πρόγραμμα  δίδαξαν εκπαιδευτές από το Μητρώο Εκπαιδευτών του Ι.Π.Ε. με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα, γνώση του αντικειμένου  και αποδεδειγμένη εμπειρία.




 

Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το megaloxori.blogspot.gr;
Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του Blog μας -
στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς,
και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό
και τα στοιχεία σου.
Επικοινωνία με το megaloxori.blogspot.gr:

e-mail:
megaloxori1@yahoo.gr

ή στείλε sms στο:
https://www.facebook.com/megaloxori