Follow Us

Καλώς ήρθατε στο megaloxori.blogspot.gr, εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς! Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε οτι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί. Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! Επικοινωνία Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε. Email :megaloxori1@yahoo.gr (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μεγαλοχώρι


Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  απόψε στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου με την συνεργασία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου και του ΔΣ της τοπικής κοινότητας με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το οποίο συνοδεύτηκε με ρίψη δεκάδων εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό! 



Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στα μικρά παιδιά δωράκια και γλυκά ενώ οι λιλιπούτειοι φίλοι του Μεγαλοχωρίου είχαν την ευκαιρία για face painting και πολύ χορό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και οι τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Μεγαλοχωρίου ,η αντιπεριφερειάρχης υγείας Δήμητρα Νάτσινα, ο αντιδήμαρχος του Τομέα Ά Αποστόλης Παππάς , ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Φορης Ρόμπος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά και η δημοτική σύμβουλος Έφη Λεβέντη.













Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το megaloxori.blogspot.gr;
Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του Blog μας -
στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς,
και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό
και τα στοιχεία σου.
Επικοινωνία με το megaloxori.blogspot.gr:

e-mail:
megaloxori1@yahoo.gr

ή στείλε sms στο:
https://www.facebook.com/megaloxori