Follow Us

Καλώς ήρθατε στο megaloxori.blogspot.gr, εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς! Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε οτι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί. Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! Επικοινωνία Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε. Email :megaloxori1@yahoo.gr (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Για το Τόκιο αναχώρησαν οι δυο Μεγαλοχωρίτες Αθλητές


Για το Ολυμπιακό όνειρο αναχώρησαν στις (19/7)η Φένια Τζέλη και ο Οδυσσεας Μελαδινης. 

Η Φένια Τζέλη θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια της κατηγορίας των 57κ. από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Τάε Κβον Ντο της Σόφιας.



Σημαντικό επίτευγμα για την Φένια Τζέλη, καθώς πήρε το ένα από τα δύο "χρυσά" εισιτήρια της της κατηγορίας των 57κ. από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Τάε Κβον Ντο της Σόφιας και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ίδια ξεκίνησε τους αγώνες με νινκηφόρο αποτέλεσμα επί της Λούτσα Πατακλφάλβι από την Ουγγαρία και στη συνέχεια επικράτησε 21-16 της Λετονής Ινέσε Νταρβίντα που ήταν και το φαβορί της κατηγορίας.

Όσον αφορά τον ημιτελικό, η Τζέλη αντιμετώπισε την Κίμια Αλιζαντέχ, που αγωνίζεται με την Ολυμπιακή ομάδα προσφύγων, επικράτησε 3-1 και πανηγύρισε την πρόκριση για το Τόκιο.




Εν το μεταξύ των 83 Αθλητών και Αθλητριών της αποστολής, που εκπροσωπούν τη χώρα μας, στην Ολυμπιάδα, που διεξάγεται στο Τόκυο της Ιαπωνίας, από 23/7- 8/ 2021, βρίσκεται και ο (με καταγωγή από Μεγαλοχώρι) κολυμβητής Οδυσσέας Μελαδίνης.

Ο Οδυσσέας είναι για δεύτερη φορά παρών στη κορυφαία διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, στο άθλημα της κολύμβησης και συγκεκριμένα θα πάρει μέρος στην ομαδική σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ελεύθερο ανδρών.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016 συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα, στα 4Χ100 ελεύθερο και στα 50μ. ελεύθερο, όπου κατέλαβε την 10η και την 33η θέση αντίστοιχα.

«Η δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς αγώνες, αποτελεί για μένα μια μικρή επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μου, αλλά και μια απόδειξη στον εαυτό μου ότι «μπορώ». Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως άλλωστε προσπαθώ πάντα και θεωρώ πως είναι στις δυνατότητες της ομάδας η πρόκριση στον τελικό» δήλωσε ο κολυμβητής.


Καλή επιτυχία!



Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το megaloxori.blogspot.gr;
Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του Blog μας -
στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς,
και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό
και τα στοιχεία σου.
Επικοινωνία με το megaloxori.blogspot.gr:

e-mail:
megaloxori1@yahoo.gr

ή στείλε sms στο:
https://www.facebook.com/megaloxori