Follow Us

Καλώς ήρθατε στο megaloxori.blogspot.gr, εδώ τολμάμε να σκεφτόμαστε, σκεφτόμαστε όσα γράφουμε,σεβόμαστε όσα λέγονται, κρίνουμε γιατί κρινόμαστε. Χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας δεν θα υπήρχαμε κι εμείς! Εδώ φιλοξενούνται οι απόψεις, οι καταγγελίες, οι ειδήσεις σας. Ελπίζουμε και η ευπρέπεια και η συνείδηση. Από εσάς εξαρτάται Αν κάτι απ' αυτά που δημοσιεύονται νομίζετε οτι δεν ισχύει, ή σας θίγει, στείλτε μας τη δική σας άποψη και θα δημοσιευτεί. Στην προσπάθεια μας μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! Επικοινωνία Για σχόλια, ειδήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, ότι θα θέλατε να αναρτήσουμε. Email :megaloxori1@yahoo.gr (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο Μεγαλοχώρι




Η υπεύθυνη του κλιμακίου Κ.Δήμητρα Νάτσινα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεγαλοχωρίου Ευάγγελο Τζέλη, θα πραγματοποιησει τεστ δωρεάν στις 4/3/20 ήμερα Πέμπτη και από ώρα 11.00πμ έως 13.00μμ στο ιατρείο του Μεγαλοχωρίου κ.πλατεία.

Για την μετάβαση στο χώρο οι Δημότες, είναι απαραίτητο να στείλουν μήνυμα μετακίνησης με κωδικό 1 στο 13033, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, έγγραφο που να αποδεικνύει την επαγγελματική τους ιδιότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ στην ενημέρωση μέσα από το megaloxori.blogspot.gr;
Γίνε κι εσύ ένας από τους ειδικούς συνεργάτες του Blog μας -
στείλε μας απόψεις, σχόλια, ο,τιδήποτε σού τράβηξε την προσοχή, σε έκανε να αναρωτηθείς ή να εξοργιστείς,
και πιστεύεις ότι αξίζει να το δημοσιεύσουμε. Φωτογράφησέ το, γράψε γι αυτό, και στείλε μας email με το υλικό
και τα στοιχεία σου.
Επικοινωνία με το megaloxori.blogspot.gr:

e-mail:
megaloxori1@yahoo.gr

ή στείλε sms στο:
https://www.facebook.com/megaloxori